2013.01.23.@ 12.01

Hurrá: 2013 a fiúbandák éve!

Azt hitted, hogy a Backstreet Boys és an N’Sync után kihaltak a pasiegyüttesek? Akkor örülni fogsz a hírnek: felfedeztünk három vadiúj és vagány bandát!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hurrá: 2013 a fiúbandák éve!

The Wanted

A brit fiúbanda még 2009-ben jött létre, de csak most lettek igazán nagy sztárok. Mint általában, ők is egy „összerakott” csapat, több mint ezer jelentkezőből, közel tíz hónapon át válogatták össze a fiúkat, és szerintünk nagyon jól néznek ki együtt! Első sikerüket egy brit X-Faktoros szereplésnek köszönhetik, de a legnagyobb slágerükre, a Glad you came-re, már Amerikában és Kanadában is nagyokat buliznak.

Cosmo-kedvenc: Tom Parker, mert három éve hűséges a barátnőjéhez, és iszonyú szexi a zöld szeme…

Fun

Ezek a New York-i srácok elég vagány zenét játszanak, szóval semmi közük a nyálasabb fiúbandákhoz. Az öt Grammy jelölés Nate Ruess, a zenekar frontembere és alapítója kezdetben ragaszkodott a rockosabb, indie-sebb hangzáshoz, ma már azonban belátta, hogy a lágyabb dallamok könnyebben megtalálják az utat a rajongók szívéhez. A legnagyobb slágerüket (We Are Young) a mi X Faktorunkban is elénekelte egy csapat, a mentorok által összerakott Spirit. Cosmo-kedvenc: az énekesük, Jack Antonoff, mert ő tényleg egy nagyon humoros srác, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a Csajok című vígjátéksorozat írójával/főszereplőjével, Lena Dunhammel jár!

Foals

Ha egy zenekar demóját kapásból lejátszák a Skins című sorozatban, a siker majdnem,tutira garantált! Annak ellenére, hogy az alapító tag elég gyorsan elhagyta bandát, egy új énekessel gyorsan összeszedték magukat, és meg sem álltak New Yorkig ahol felvették első lemezüket, a februárban megjelenő Holy Fire-t! Az Inhaler című daluk máris hatalmas siker! Cosmo-kedvenc: Yannis Philippakis, és nem csak azért, mert gyönyörűen kigyúrt felsőteste van, hanem a szexi oxfordi akcentusa matt is!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend