2013.02.05.@ 14.02

A Cosmo.hu új bloggere: Éder Krisztián

Hetek óta készülünk már, hogy bejelenthessük a hírt: februártól kezdve Éder Krisztián fotós is beáll a Cosmo bloggereinek sorába! De hogy mi mindenre számíthattok majd a Photo Post-blogon, azt inkább mesélje el ő…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Cosmo.hu új bloggere: Éder Krisztián

Cosmo.hu: Eddig előadóként és fotósként ismertünk téged, de mostantól már blogger is leszel. Mit gondoltál először, mikor megkeresett a Cosmo a felkéréssel?

Krisztián: Nagyon feldobott a hír. Johannával (a Cosmopolitan főszerkesztőjével – a szerk.) már régóta tervezgettük a blogot, és sok megbeszélés, ötletelés után mostanra minden összeállt a fejünkben. A Facebook-oldalamon egyébként is szoktam jegyzetek, fotók formájában “blogolni”, de szuper lehetőségnek tartom, hogy ilyen nagy felületen adhatok hangot a véleményemnek, perspektívámnak és a vizuális munkáimmal kapcsolatos történéseknek.


Krisztián nem csak a professzionális oldalát utatja majd be a blogon,
hanem a hétköznapjait is

Cosmo.hu: Milyen bejegyzésekre számíthatnak majd az olvasók a Photo Post blogon?

Krisztián: Azt gondolom, hogy egy nagyon izgalmas tematikát hoztunk össze, ami nem csak a fotózás technikai és szakmai oldaláról közelít, hanem a személyes perspektívámat is bemutatja, érintve a divatot és a zenét egyaránt, így nem csak a fényképezést kedvelők számára lesz érdekes a Photo Post.

Ugye megmondtuk, hogy meglesheted majd a fotós srácot a leglazább pillanataiban is?

Cosmo.hu: Mióta fotózol? Emlékszel esetleg a legelső fényképre, amit készítettél?

Krisztián: Kicsit ijesztően is hangzik, hogy lassan már 10 éve. 2004-ben kezdtem el fotózni, rá két évre vettek fel a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemre, aminek jelenleg a mesterképzésén tanulok. Az első fotóm egy sítáborban készült, egy snowboardos srácról. Sok átfedés nincs a mostani munkáimmal, de a fotózás varázsa azon a télen fogott meg.

Cosmo.hu: Milyen nagy álmaid vannak fotósként?

Krisztián: Rengeteg tervem és álmom van, de ami a kezdetektől az elsődleges, és amiből nem engedek, az a VOGUE. Rengeteg munka, kitartás és buktató van az oda vezető úton, de azt vallom, hogy kellő ambícióval és hittel minden elérhető, amit kitűzünk magunk elé.

Krisztián blogját már olvashatjátok is, ha IDE kattintotok!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend