2013.02.08.@ 13.02

Hurrá, Bridget újra támad

Évek óta halogatják a film harmadik részét azon egyszerű okból, hogy nem volt jó a forgatókönyv. Helen Fielding írónő megkönnyítette a filmesek dolgát: megírta a regény harmadik részét!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hurrá, Bridget újra támad

A hihetetlen népszerűségnek örvendő regény, ami kezdetben egy cikk sorozatnak indult az Independent hetilapban, sikert sikerre halmozott világszerte. Összesen több mint 15 millió példányban kelt el! Annak ellenére, hogy kiadók sora könyörgött az írónőnek a folytatásért, ő éveken keresztül hajtogatta, Bridget és Darcy története az esküvővel véget ér. De talán mégsem…

Mivel idén napvilágot lát a regény következő része, szemfüles riporterek azonnal megkeresték Mark Darcy-t, azaz Colin Firth-öt, hogy szerinte hogyan folytatódik a szerelmesek sztorija. „Úgy gondolom, Bridget még mindig nem elég érett az anyaságra, tehát valószínűleg a fő szál ismét Darcy és Daniel között fog bonyolódni. A végén persze megint én győzök!”

Bárki is győz, az írónő azt ígéri, hogy a történet a mai Londonban játszódik, és nagyon, de nagyon vicces lesz! Bár még messze van a szeptember, mi már visszaszámolunk, és nagyon várjuk, hogy Bridget ezúttal milyen szeleburdi kalandokba keveredik! Addig is, itt van néhány nagyon vicces kimaradt jelenet az első filmből:

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend