1 perc CosMosoly: mindenki megőrült a díjátadón

Azt már biztos te is tudod, ki kapott idén Oscart, és ki milyen estélyiben vonult végig a vörös szőnyegen, de Adele fancsali arckifejezését vagy Lucius Malfoy hirtelen feltűnését is érdemes csekkolni, mert nagyon viccesek!

2013.02.26. 13:02
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

1 perc CosMosoly: mindenki megőrült a díjátadón

A Legjobb Oscar-mém díjat kapja… nos, elég nehéz választani ezek közül, inkább szavazzátok meg ti, melyik a kedvencetek!

Az, amelyikből kiderül, hogy a Harry Potter halálfalóját, Luciust is díjjal tüntették ki? Na jó, persze ez itt nem ő a képen, hanem a Pi élete operatőre, Claudio Miranda, de a sérója egy az egyben olyan, mint Draco apjának, nem?

Adele itt már nagyon unta, hogy órák óta az Oscar-szobrocskájával fotózzák, és olyan kétségbeesett arcot vág, hogy szinte sajnáljuk, amiért ennyire fárasztó estéje volt!

Jennifer Lawrence köztudottan nem egy divatszakértő, nem is ezért szeretjük, de amikor megkérte tőle egy riporter, hogy meséljen a ruhájáról, amit visel, ügyesen kivágta magát: „Hm, mit is mondjak róla? Ez itt a felső része, ez meg az alja.”

Hogy beleférjen ebbe az überszűk ruciba, Jennifer valószínűleg az elmúlt héten napi fél darab almán élt, nem csoda, hogy egy interjú közben kifakadt: „Úúúristen, éhen halok! Nem osztanak itt valahol kaját?”

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend