2013.02.26.@ 15.02

Gastro-girl: Judit és a grillezett kecskesajt

Mivel végre-végre tényleg itt a tavasz, egy könnyű és egészséges finomságot választottunk a pályázók receptjei közül.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Gastro-girl: Judit és a grillezett kecskesajt

Judit természetesen a Bigin-profiljába is feltöltötte a lent olvasható grillvacsi elkészítési módját. Ha te is szívesen látnád itt a receptet, amire a legbüszkébb vagy, jelentkezz a Cosmo.hu és Bigin közös játékára ITT!

Grillezett kecskesajt sült zöldségekkel

Hozzávalók:

Kecskesajt
Cukkini
Padlizsán
Paradicsom
Sárgarépa
Paradicsom
Kaliforniai paprika
Só, bors, oregánó, bazsalikom, kakukkfű

 

1. A felszeletelt, fűszerezett zöldségeket felforrósított grillen megsütöm, egy kortynyi fehérborral meglocsolom.

2. A kecskesajtot sózom, borsozom, és egyenletesen megsütöm.

3. Jó étvágyat!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend