Gastro-girl: Emese és a bazsalikomos brokkolikrém
Ma egy olyan finomságot mutatunk be nektek, ami egyszerre egészséges és szuperfinom, sőt, még jól is néz ki!

Oszd meg a cikket

Emese a nem túl népszerű brokkoliból készített igazi ínyenc különlegességet, amit természetesen a Bigin-profiljára is feltöltött. Ha te is szívesen megmutatnád itt, a Cosmo.hu-n, milyen zseni vagy a konyhában, vegyél részt a játékunkon (a részletekről ITT olvashatsz)! Most pedig lássuk, hogy lesz dögös vacsi ebből a brokkoliból…
Bazsalikomos brokkolikrém pirított fenyőmaggal, házi rozskenyeren
-
Fél kiló brokkolit megpárolok néhány gerzd fokhagymával, kevés olíván megforgatom, és hozzáadok egy csokor friss bazsalikomot és egy kis pirított fenyőmagot
-
Összeturmixolom őket, majd frissen sült rozscipó szeletekre kenem,
-
A szendvics tetejét megszórom pár krémsajt-darabkável, ez lehet feta jellegű is, de a kecsketejből készűlt natúr krémsajt is remek.
-
Amitől még finomabb lesz: a végén adok hozzá egy kis nigella magot is!
Kapcsolódó cikkek


