2013.03.08.@ 10.03

1 perc CosMosoly: Mielőtt elfújta a szél

Most, hogy 76 évvel az eredeti Óz-film után bemutatták a folytatást (jobban mondva az előzményt), elgondolkodtunk azon, melyik klasszikus második részének örülnénk még!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

1 perc CosMosoly: Mielőtt elfújta a szél

Mielőtt elfújta a szél

Az alap, hogy meg kell mutatni, milyen volt Scarlett O’Hara élete, mielőtt kitört a polgárháború. Tudni akarjuk, hogyan nőttek fel a szomszéd földbirtokos fiával, Ashley-vel, akibe még Rhett előtt volt halálosan szerelmes – és akinek természetesen a szüzességét is odaadta. Persze ki más is játszhatná a hősszerelmest, mint (a már kamaszkorában is bajszos!) Ryan Gosling, a fiatal Scarlettet pedig a Ryan oldaláról elmaradhatatlan Emma Stone! Fülledt szexjelenetek a végtelen búzatáblákon, tehénbőgéssel, és trendi, fodros muszlinbugyikkal!

Casablanca: az egyetemi évek

Most majd kiderül, hogy kedvenc ballonkabátos romantikus hősünk, Rick Blaine (Humphrey Bogart fiatalabb verziója: Joseph Gordon-Levitt) már a suliban is ismerte Isla Lundot (léci őt alakítsa Jennifer Lawrence!), akivel együtt indultak az egyetemi táncversenyen. Feltűnik majd a filmben Sam is, akinek csak szólni kell („Játszd újra, Sam!”) és a legjobb zenéket nyomja a próbákon.

Wales-i Lawrence

A vakítóan kék szemű Paul Walker főszereplésével készülő kalandfilmből megtudjuk, hogy arábiai kalandjai előtt a hadnagy még északon csapta a szelet a nőknek az elmaradhatatlan vászonlepleiben, mert a századfordulón divat volt a keleti stílus Wales-ben is. Paul Walker ebben a filmben végre megmutatja majd, hogy nem csak a kocsikkal tud vagányul száguldozni, hanem teveháton is ügyesen üget a naplementében.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend