2013.05.24.@ 03.05

TOP 3 strandkönyv idén nyárra

Már kivégezted az összes Szürke árnyalat-könyvet és háromszor is újraolvastad a Szex és New York-sorozatot? Akkor most csapj le ezekre!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

TOP 3 strandkönyv idén nyárra
Katt a galériára!
4 fotó

TOP 3 strandkönyv idén nyárra

1 of 4
2 of 4
4 of 4

  2 of 4
TOP 3 strandkönyv idén nyárra

Egy igazi erotikus thriller, ami egy ambíciózus írónő és egy férfi escort különleges (khm, vagy inkább nagyon perverz) kapcsolatáról szól. Miközben a csaj két gyilkossági ügyben is nyomoz, egyre furcsább viszonyba keveredik a prostituáltként is dolgozó fickóval, aki nagyon tapasztalt a szado-mazo játékokban. A csaj néha már nagyon megalázónak érzi a vad randikat, de mégis nagyon nehezen tud szabadulni a pasitól. Vajon megszelídíti, mint Anastacia Mr Grey-t, vagy csúnyább véget ér a története? Naná, hogy nem lőjjük le itt a poént! Ha csípted Levente fekete humorát a Barbibébiben és a LoveClubban, akkor szorozd meg az ottani borzongást hárommal, mert az új regény sokkolóbb, mint az eddigiek!

  4 of 4
TOP 3 strandkönyv idén nyárra

Inkább valami felemelőbb olvasmányra vágysz? A New York Times bestsellerlistáján hosszú ideig taroló könyvet főleg akkor ajánljuk, ha egy nehéz időszakon mész keresztül, és szeretnéd végre jobban érezni magad. Megtanulhatod belőle, hogyan állj ellen a bezárkózásnak és nyiss a boldogságra úgy, hogy közben jobban megismered magad. A könnyen használható, egyszerű tanácsok olvasás közben totál megnyugtatnak majd, mert rájössz, hogy egyedül csak rajtad múlik, mikor és hogyan szabadítod fel magad a szomorkodás és a bizonytalanság átka alól.

.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend