Szupersztárok akik civilben szuperhősök

Nem kell latexbe bújni ahhoz, hogy valaki életeket mentsen. Néhány híresség simán lehetne Wolverine vagy akár Wonderwoman a való életben is!

Szupersztárok akik civilben szuperhősök

Mila Kunis például egy étteremben mentett meg valakit, amikor észrevette, hogy epilepsziás rohama van. Azonnal odaugrott, borítéktáskáját a szájába tette, hogy ne harapja el a nyelvét, és az oldalára fordította a vendéget. Amikor a mentők megérkeztek, gratuláltak a színésznőnek a a szakszerű ellátáshoz!

Jennifer Lawrence apartmanja előtt tavaly júniusban esett össze egy nő, amikor Jen éppen hazaért. JLaw azonnal kiugrott az autójából és mentőt hívott, miután látta, hogy egyedül nem tud rajta segíteni.

Örök szerelmünk, Patrick Dempsey filmbe illő jelenet részese volt tavaly áprilisban. Az még hagyján, hogy ő is majdnem áldozata lett egy autóbalesetnek, azonban szerencsére ő sértetlenül megúszta, nemúgy a másik autóban ülő kislány. Patrick egy feszítővassal nyitotta ki az ajtót, és szedte ki a gyereket. Miért is csodálkozunk? Dr. Shepherdtől ezt simán elvárjuk!

Zoe Saldana is hasonlóan viselkedett: ő egy sérült idős hölgyet mentett ki egy autóból, ami csúnyán szétroncsolódott az autópályán egy baleset során. Hogy utána egy mesebeli színes madár szárnyain repült-e tovább, sajnos nem tudjuk, de már azon se lepődnénk meg!

Még több

weekend