Hol bulizol idén nyáron?

Hamarosan dübörög az igazi nyár, amit nem csak a napsütéses idő, de a szuper szabadtéri fesztiválok miatt is nagyon várunk! Veled hol futunk majd össze?

Hol bulizol idén nyáron?
galéria

Hol bulizol idén nyáron?

Hol bulizol idén nyáron?

Fotó megosztása:

Már most benne van a boogie a lábadban, és alig bírod kivárni a júliust, hogy célba vehesd Zamárdit 11-én? A Mastercard Balaton Soundon egyszerre lógathatod a lábad a Balcsiban, és tombolhatsz például Steve Aoki, Prodigy és Carbonfools zenékre. Finom hűsítőkkel a kezedben olykor leheveredhetsz a partra megpihenni két koncert között, na meg vizslatni a dögös srácokat! Tudtad, hogy idén már 7. alkalommal rendezik meg Siófok mellett az óriási bulit? Ráadásul a Balaton Soundot idén a Festival Awards Europe-on megválasztották a legjobb közepes méretű fesztiválnak. Mi biztosan ott leszünk, ugye te sem hagyod ki?

Abban a hónapban még egy szuper program vár Budapest belvárosában a Forma-1 magyar nagydíjjal egy időben, július 25-28 között, mégpedig az Origo Buborék Fesztivál. Ezen a szuper gasztronómiai eseményen különleges italokat, pezsgőket, proseccókat, habzóborokat és cidereket kóstolhatsz meg. Ott leszel?

Még több

weekend