Jön az új Karib tenger kalózai, jehóóó

Bár a negyedik rész nem aratott osztatlan sikert a rajongók körében, a stúdió belevág az ötödik epizódba is, hogy megmutassák, igenis vannak még szuper ötleteik! Vajon Johnny játssza majd kedvenc kapitányunkat?

Jön az új Karib tenger kalózai, jehóóó

A kritikusok már előre hegyezik a pennájukat, hogy a Disney egyik legsikeresebb folytatásos kalandfilmjébe köthessenek, de lehet, hogy ezúttal nincs miért várni a bukást. Jerry Bruckheimer producer ugyanis két nagyon menő független rendezőt kért fel, hogy vezényeljék a színészek és a stáb munkáját. Joachim Rønning és Espen Sandberg két norvég rendező, akik híresek arról, hogy mindig szigorúan kitartanak az elképzelésük mellett. Tették ezt a Kon-Tiki esetében is ahol együtt ültek a rendezői székben! (A filmet tavaly Oscar-ra is jelölték!)

A forgatókönyvet pedig az a Jeff Nathanson jegyzi, akinek a Terminált, és a Kapj el, ha tudsz című filmet is köszönhettük! Ez akár még bizakodásra is okot adhat, hiszen Nathanson jól ismeri a karaktereket, és bátran használ kicsit érzelmesebb szálakat is.

Mi sem bánnánk ha Sparrow kapitány végre egy komoly szerelembe esne, mivel a jövőre kezdődő forgatásra eddig csak egy ember mondott igent: Johnny Depp! Miért is tett volna másként? Egy Oscar jelölést már hozott neki a kapitány! Ki tudja, lehet, hogy ezzel, most díjra is tudja váltani!

Még több

weekend