Jön az új Éhezők Viadala?

Suzanne Collins, a nagy sikerű Hunger Games-trilógia szerzője bejelentette, hogy új regénysorozat írásába kezd. Vajon ebben is szerepel majd egy Katniss-kaliberű hősnő?

Jön az új Éhezők Viadala?

Bár az írónő tavaly már elkotyogta, hogy szeptemberben új könyvet jelentet meg, de az olvasók akkor kicsit csalódottak voltak. Hogy miért? Mert ez csak egy rövid képes kiadványnak készül Year of the Jungle címen, és Collins saját gyerekkoráról szól. Pontosabban arról az évről, amikor édesapja Vietnámban harcolt, ő pedig otthon várta. És lássuk be: a közel ötven oldalas, rajzokkal illusztrált könyv nem pont az az olvasmány, amire a Katniss-fanok vágynak.


Most hétvégén azonban a Book America fesztiválon Suzanne újabb hírt jelentett be: „Amint befejeztem a Kiválasztott című könyv forgatókönyvének átírását, egy újabb sorozatba kezdek, ami hangulatában hasonló lesz az Éhezők Viadalához!” Mivel Jennifer Lawrence szoros barátságot ápol az írónővel, még az is lehet, hogy ezúttal is szerepet kap majd a filmverzióban! Ki tudja? A mondás szerint: nyertes csapaton ne változtass! Mi örülnék J Law-nak, te is?

Még több

weekend