Jé, ő is játszott a Szex és New Yorkban!

Amikor néha visszanézed a sorozat egykori részeit, akkor te is elképedsz, hogy milyen hírességek bukkannak fel benne? Eláruljuk, hogy kiből lettek azóta nagy sztárok!

Jé, ő is játszott a Szex és New Yorkban!

A Szex és New York épp a napokban ünnepli 15. születésnapját, ez az évforduló pedig tökéletes alkalom arra, hogy nosztalgiázzunk egy kicsit. A sorozatban jó néhány olyan szereplő akadt, akik akkor fel sem tűntek, pedig az elmúlt években világsztárok lettek. Te emlékszel ezekre a hírességekre?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Timothy Olyphant – a srácot főleg a Sikoly 2-ből, a Die Hard 4-ből vagy éppen az Office sorozatból ismerheted. A sorozatban egyszer Carrie-vel kavart, de nem tartott sokáig a románc, mert amikor Carrie felébredt az agglegénylakásán, annyira kiborult a kosztól, hogy azonnal szakított vele.

Matthew Morrison – a Glee sztárját ma már mindenki ismeri, pedig annak idején csupán annyi jelenete volt, hogy pincérként megkérdezte Carrie-t, hogy vár-e valakit vagy egyedül eszik. Azért nagyot fejlődött!

Bradley Cooper – ugye nem kell bemutatni a szexi színészt, akire a sorozatban Carrie is kivetette a hálóját? Egy kiábrándító nap után egy bárban találkoztak, de sajna a srác megvillantotta azt a magazint, aminek a címlapján Carrie totál lestrapálva pózol, ezért inkább lepattintotta.

Will Arnett – a Minden kút Rómába vezet cuki sztárja egy igencsak pajkos szerepet kapott. Ő volt az, aki Mirandával csak izgi helyeken volt hajlandó szexelni, mint például szűk utcákban vagy éppen a szülei hálójában.

Elizabeth Banks – A mindenképpen talán és Az éhezők viadala sztárja Charlotte tesójának menyasszonyát alakította, aki nem volt annyira szimpi.

Justin Theroux – ha már mostanában annyi szó esik Jennifer Aniston pasijáról, akkor eláruljuk, hogy ő volt az az író pasi, aki képtelen volt teljesíteni az ágyban, amikor Carrie-vel volt.

Vince Vaughn – a cuki színész volt az, aki bevitte Carriéket egy menő partira, amikor Los Angelesben jártak és előadta, hogy egy menő producer, de kiderült, hogy csupán egy gondnok.

Jennifer Coolidge – Stiffler mamáját sem hagyhatjuk ki a sorból, akinek emlékezetes jelenete volt: táskatervezőnek állt, amivel kiborította a csajokat
Ugye, hogy így már mindenki beugrik a múltból?

Még több

weekend