Emeld a poharad! 3 őrültfinom ciderkoktél

A cider önmagában is nagyon fincsi, de ha valami újdonságra vágysz, próbáld ki sárgadinnyelikőrrel is, vagy éppen levendulával!

Emeld a poharad! 3 őrültfinom ciderkoktél

Zöldalma cider
Az egyik legegyszerűbben elkészíthető és legínycsiklandóbb ciderkoktél, amit hamis zöldalmának is nevezhetnénk. A vibráló, neon színét ugyanis a sárgadinnyelikőrtől kapta, az almaízt pedig természetesen a cidertől. Keverj össze egy deci likőrt egy üveg Strongbow Gold Apple Ciderral, és már szervírozhatod is!

A kék kobold
Ez a könnyű nyári koktél a pasidnak is ízlik majd, ugyanis sör is van benne! Fogj egy nagyobb poharat, és önts bele szépen sorban 2 dl Strongbow Gold Apple Cidert, 2 dl világos sört és fél deci kék curaçaót. Kavarj rajta kettőt egy hosszú kanállal és készen is vagy!

Narancsos koktél
Igazi hűsítő, ami remekül esik egy hosszú-hosszú nyári nap után. 4 cl Strongbow Gold Apple Ciderhez adj ugyanennyi bourbon whiskey-t, jégkockákat és rázd össze egy shakerben. Öntsd koktélos pohárba és végül csavarj bele néhány csepp friss narancsot. Ugye isteni?

Nyári gyümölcsös koktél

Tudtad, hogy a legújabb Strongbow Mézes Alma ciderből csodás koktélokat is készíthetsz? Ha szeretnéd feldobni a nyári grill partikat, vagy házibulikat egy különleges itallal, ajánljuk a következő, gyümölcsös MaliBow koktélt.

Az ital elkészítéséhez semmilyen szaktudás vagy különleges eszköz nem szükséges, így akár már ma este elkészítheted.

Egy keverőpohárba öntsd össze az alapanyagokat:

4 cl Malibu rum

1 gerezd lime

4 cl almalé

4 cl Strongbow  Honey & Apple cider

Majd szervírozáskor töltsd át az elkészült koktélt egy jéggel feltöltött Strongbow long drinkes pohárba, keverd el, díszítsd almaszeletekkel és már fogyaszthatod is.

Garantáltan sikert aratsz majd ezzel a különlegességgel.

Fogyaszd felelősséggel. Egészségedre!

Még több

weekend