10 dolog, amit csak nyáron tehetsz meg!

Alig vártas, hogy végre nyár legyen! És nem csupán azért, mert szikrázóan süt a nap, és nem kell szinte az egész gardróbunkat egyszerre magunkra venni, hanem mert van, amit kizárólag ebben az évszakban vár ránk!

10 dolog, amit csak nyáron tehetsz meg!

1. Az egyik legjobb dolog a nyárban, hogy nem muszáj otthon hosszasan bíbelődnöd a frizkóddal. Gondolj csak bele: egy egész napos strandolástól csodás melír-ombre hatású lesz a hajszíned. Reggelente pedig hajmosás után simán elindulhatsz nedves séróval, és mire beérsz a melóba, szuper szélfútta frizurával hódíthatsz!

2. Szükségtelen hosszasan sminkelned magad reggelente, hiszen az alapozódat lecserélheted egy fényvédős színezett hidratálóra, vagy BB krémre, a pirosítót elhagyhatod, és már egy szempillaspirállal is csábító make-upot varázsolhatsz.

3. Megspórolhatsz egy csomó pénzt, hiszen a kedvenc bikram jóga órádat otthon is csinálhatod, csupán ki kell hozzá nyitnod az ablakot!

4. Ha néha úgy tartja kedved, lazán ebédelhetsz fagyit, és még a főzésre sem kell az idődet pazarolnod! Ráadásul nem az irodában, a klaviatúra fölött habzsolod a kaját, hanem séta közben a napsütésben… Pár kalóriát így könnyedén le is dolgozol!

5. Bármit ráfoghatsz a hőségre: ha feszült vagy, nyugodtan mondd, hogy „ne haragudj, ez a meleg teljesen kikészít!”, ha pedig valamikor kínos csönd áll be beszélgetés közben, nem ciki ráterelni a szót az időjárásra.

(Ha a további 5 dologra is kíváncsi vagy, lapozz a júliusi Cosmo 16. oldalára)

Még több

weekend