Leo az Oscar-díjra hajt?

Alig győztük csodálni A nagy Gatsby-ben, máris itt az új film trailere, amit Martin Scorsese rendez! Márpedig aki a híres direktor filmjében játszik, majdnem biztosra veheti az Akadémia jelölését!

Leo az Oscar-díjra hajt?

Mi már nagyon rég óta tudjuk, hogy DiCaprio megérdemelné az arany szobrocskát, de valahogy soha nincs szerencséje: vagy egyáltalán nem, vagy túl erős mezőnyben jelölik. Idén azonban úgy tűnik, hogy tutira ment, rögtön két szuper filmet is csinált, két legendás filmessel.

A Wolf of Wall Street egy igaz történeten, Jordan Belfort sztoriján alapul. A fiatal férfi húsz hónapot töltött börtönben, miután visszautasította a közreműködést egy FBI nyomozásban – pénzügyi spekulációk és maffiaügyek kapcsán. Hogy hogy fajult idáig egy csapat aranyifjú sorsa, még nem tudjuk, meg kell nézni hozzá a filmet. (Ez nem is kérdés!) De egy biztos, az ajánlót elnézve tuti, hogy itt is folyik majd a pezsgő, repülnek a bankók, és jókora erkölcsi tanulsággal is szolgál majd a történet. Az lehet, hogy a pénz nem boldogít, de Leo és Matthew McConaughey játéka biztosan!

Ha mi látnánk meg félmeztelenül a srácot, lehet, hogy mi is megtapsolnák zavarunkban

Még több

weekend