Itt A végzet ereklyéinek új trailere

A könyvet már több millióan olvasták, a Csontváros című film reklámkampánya pedig folyamatosan adagolja a sztorit azoknak is, akik még nem ismernék! Nézd meg nálunk!

Itt A végzet ereklyéinek új trailere

Elképzelhető, hogy végre készült egy olyan adaptáció, amellyel a szerző is elégedett. Eddig úgy tűnik, hiszen Cassandra Clare is türelmetlenül várja már az augusztus végi bemutatót. Amit biztosan tudunk, hogy a sorozat első része ugyanúgy indul, mint a könyv: a tizenöt éves Clary Fray (Lily Collins játssza) egy gyilkosság szemtanúja lesz, amit azonban csak ő lát, a holttest is eltűnik. Így találkozik először az Árnyvadászokkal, majd később Jace-szel is.

Ami szereposztást illeti, Jonathan Rhys Meyers, aki újabban vámpírként is remekel, még mindig hátborzongatóan jó pasi, és Lean Headey, aki Clary anyját játssza, ezúttal nem olyan kemény, mint Westeros királynője (hát igen, a Trónok harca folytatása még hónapokra van!) Lily Collins pedig már Julia Roberts mellett is megmutatta a Tükröm, tükrömben, hogy talán ő lehet Hollywood következő vezető színésznője! Te is nagyon várod már a premiert?

Még több

weekend