2013.07.12.@ 02.07

Instant mosoly a mobilodról

Rosszkedved van, vagy csak éppen egy szuper stresszes nap előtt állsz, de senki nem ér rá, hogy felvidítson és megnyugtasson? Töltsd le ezeket az appokat, hogy a telód legyen az SOS-mosolyfelelősöd!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Instant mosoly a mobilodról

Expressz vidámság

A barátnőd megint last minute mondta le a hétvégi shoppingtúrát, vagy a főnököd leégetett az értekezleten? Mindegy, miért vagy éppen kicsit padlón, a Voice Changer app pillanatok alatt mosolyt csal az arcodra. Ezerféle vicces effekttel elváltoztathatod saját hangod, de akár kedvenc filmed vagy sorozatod egyik jelenetéből is csinálhatsz paródiát.

A bókmester

Ha éppen egy rossz randisorozaton vagy túl, és a pasikon kívül magadból is kezdesz kiábrándulni, akkor kattints a Charmer app-re! Ez a csúcsszuper applikáció mindennap bókokkal halmoz el, így növeli az önbizalmad. Vigyázat, könnyen függőséget okoz!

Játékos stresszűző

Ezerrel hajtasz a melóhelyeden, miközben legjobb barinőd esküvőjét is neked kéne megszervezni, ja és persze a szüleid is most jönnek látogatóba. Ismerős? Kiborulás helyett inkább kapd elő a mobilod, és pattintgass szét egy képzeletbeli bubifóliát a Bubble Wrap appel. Hát van ennél viccesebb stresszűző?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend