Ez miért maradt ki a Tökéletes hangból?

Ha te is láttad és imádtad Rebel Wilson és Anna Kendrick zenés vígjátékát, van egy szuper meglepetésünk! Amerikában már megjelent a film DVD-n is, tele vadiúj jelenetekkel, és ezeket most meg is mutatjuk neked…

Ez miért maradt ki a Tökéletes hangból?

Ebben a videóban azt láthatod, hogy Fat Amy (a magyar verzióban: Háj Amy) jelentkezik az a capella csapatba. Hogy felvegyék, megmutatja, mi mindenhez ért: például a kalóztánchoz, a sellőtánchoz és a fél-spárgához is. Nem is értjük, hogy bírták ki nevetés nélkül a forgatáson, ahogy Rebel Wilson lenyomta ezt a jelenetet!

Ez egy olyan verzió a lányok első próbájáról, ami helyett végül egy rövidebb változat került be a filmbe. Így csak most tudhatjuk meg, hogy mit is jelent az pontosan, hogy Háj Amy volt a legjobb beatboxoló Tazmániában (akinek van haja).

Ennek a kivágott részletnek szintén Rebel Wilson a főszereplője: a film vége felé, amikor a lányok leülnek, hogy csapatépítő jelleggel mindenki eláruljon magáról egy titkot, Háj Amy-ből csak úgy dőlnek a „megható” vallomások. Például az is kiderül, hogy egykor volt egy együttese is, a Háj Amy és a pufómufók (Fat Amy and the Chub Chubs).

Még több

weekend