2013.07.19.@ 12.07

Indul a licit! Eladó a Versace-villa

Szeptemberben kalapács alá kerül a divattörténelem egyik legfényűzőbb háza. Kíváncsi vagy, milyen nyaralót álmodott magának annak idején a divatház alapítója?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Indul a licit! Eladó a Versace-villa

Indul a licit! Eladó a Versace-villa

Indul a licit! Eladó a Versace-villa

Fotó megosztása:

A Versace-villa a divatvilágon túl az ingatlanpiacon is ikonikus. Gianni Versace 1992-ben vásárolta meg a Miami leghíresebb részén, South Beachen fekvő birtokot, majd 33 millió dollárt költött rá, hogy Versace-stílusba öltöztesse. Az eredmény: buja, csillogó, mediterrán luxus. A 10 hálószobás, 11 fürdőszobás, 2000 négyzetméteres házat szinte teljesen beborítják a szemkápráztató freskók és mozaikok. A legfőbb látványosság mégis a kertben található: a 16 méter hosszú medence szélét valódi, 24 karátos arany díszíti. Mi az új tulaj helyében folyton medencés bulikat rendeznénk!

A luxusvilla ragyogását sajnos egy tragikus esemény árnyékolja be: 1997-ben itt lőtték le az olasz divatmestert. A Casa Versacét később egy ingatlanmogul vásárolta meg, aki butikhotellé alakította, de most év elején csődöt jelentett, ezért az aukció. Az ár a villa értékéhez képest most szuperkedvező, de még így is legalább 25 millió dollárt kell kicsengetnie a szerencsés divatrajongónak.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend