2013.07.20.@ 00.07

Az 5 legdurvább filmes szakítás

Együtt sírtál a főszereplővel és nem hitted el, hogy ennek a szerelemnek vége lehet? Zsebkendőket elő! Nosztalgiázzunk kicsit.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az 5 legdurvább filmes szakítás

Chuck és Blair a Gossip Girlben
Bármennyire is rossz fiú, valahol azért szurkoltunk neki, hogy végre megtalálja az igazit. Aztán meg elszúrta… az a pofon, egy kicsit nekünk is fájt! Szerencse, hogy végül egymás mellett kötöttek ki…

Anette és Sebastian a Kegyetlen játékokban
Igen, tudtuk a történetet, hiszen a Kegyetlen játékok csak egy remake volt, mégis a naiv lány és a rosszfiú szerelme ámulatba ejtett bennünket. Amikor Sebastian a fogadás miatt szakított Annettet-el hangos zokogásban törtünk ki mindannyian. Kárpótlásul szolgáljon, hogy a pár utána a való életben még sokáig együtt maradt, és két cuki gyerekük is született.

Alice és Dan a Közelebb című filmben
Mivel mindketten őszintén kimondják, amit éreznek, a jelenet még szívszaggatóbb. Egy pillanatra menthetőnek tűnik a szerelem, de persze már nem az. Alice nem bocsájt meg. Később sem.

Allie és Noah a Szerelmünk lapjaiban
Ez nagyon nem volt igazságos! Két ember, akik ennyire szeretik egymást, nem veszhet össze a társadalmi konvenciók miatt! Noah és Allie egymásra találásáig hosszú idő telik el, és ezen a szakításon mindannyian bömböltünk!

Rachel és Finn a Glee-ben
Egy csókkal kezdődött, egy csókkal végződött. Közben volt sok dal, sok könny, sok nevetés. A gyerekek felnőttek, útjaik elváltak, nem is történhetett volna másként. Mi azért sajnáljuk, ez a duó mindig jól muzsikált!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend