2013.08.01.@ 11.08

Tuti, hogy értesz cicául?

Egy felmérés szerint három macskatulajdonosból kettő totál félreértelmezi, hogy mit akar mondani a kis kedvence. Az új felfedezésektől lehet, hogy te is meglepődsz majd!

Nagy Fruzsina
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Tuti, hogy értesz cicául?
Katt a galériára!
4 fotó

Tuti, hogy értesz cicául?

1 of 4
2 of 4
3 of 4
4 of 4

  2 of 4
Tuti, hogy értesz cicául?

Ha a cica cukin nyalogatja a száját, az a legtöbb gazdi szerint azt jelzi, hogy éhes, vagy hogy kiszáradt a szája. És mi az igazság? Képzeld, azt, hogy valószínűleg feszült (kivéve, ha épp most kajált, és tisztogatja magát).

  3 of 4
Tuti, hogy értesz cicául?

Biztos a te macskád is elbújik néha, és ilyenkor megijedsz, hogy fél vagy magányosnak érzi magát. A lehető legrosszabb ötlet ilyenkor előrángatni az ágy alól vagy a szekrény mögül és nekiállni dögönyözni – ettől csak még jobban kiborul. Inkább tedd azt, amit ő szokott, mikor nyugodt: nézz hosszasan a szemébe és pislogj rá nagyokat.

  4 of 4
Tuti, hogy értesz cicául?

Bocs, de most szomorú hírt kell közölnünk: amikor hozzád dörgölőzik a macsek, az nem azért van, mert ölelgetésre vágyik (a cicák egyáltalán nem szeretik, ha hosszasan babusgatják őket, ez van). Ilyenkor furcsának tartja az illatod, és próbál bevonni a saját szagával. Egy kis jó hír: ezt persze azért teszi, mert fontos vagy neki, szóval ha megsimized közben kicsit a fejét, annak örülni fog.

.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend