Bulizz a Balatonon a hétvégén!

Nincs még programod a hosszú hétvégére? Mindenképpen vedd célba a Balcsit, ahol rengeteg szuper fesztivál közül válogathatsz!

Bulizz a Balatonon a hétvégén!

Augusztus 18-20. között indul útjára a “Nagyon Balaton” ünnepi rendezvénysorozat. A teljes Balaton Régiót érintő, nagyszabású programsorozat keretében három nap alatt, tucatnyi helyszínen zajlanak koncertek, sport-, családi- és gyerekprogramok. Ráadásul új fesztiválok indulnak, és számos műfajban hazai és világsztárok lépnek színpadra. A nemzeti ünnepet a Balaton közepéről indított, látványos tűzijáték koronázza meg. A programokra több százezer vendéget várnak a szervezők.

Egyedülállóan tartalmas és színes ünnepi programmal készülnek az augusztus 20-át megelőző napokra a Nagyon Balaton című rendezvénysorozat szervezői, Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert, a VOLT Produkció vezetői, a Nagyon Balaton program kitalálói.
Augusztus 18-20 között a Balaton Régió számos pontján szerveznek kulturális eseményeket és zenei fesztiválokat. Lesz egy háromnapos, ingyenes családi- és sportfesztivál Zánkán, folkfesztivál Veszprémben, és egy szintén háromnapos dzsessz-sorozat, a Füredi Borhetek keretében. Erre az időpontra költözik át a tihanyi ARTPlacc kortárs művészeti program, és még két izgalmas eseménnyel is bővül a paletta: Zamárdiban indul a Petőfi Rádió nevével fémjelzett Strand Fesztivál hazai és világsztárokkal, amely keretében többek között a Fall Out Boy, a Pendulum és Yonderboi is színpadra lép. Balatonvilágoson pedig, B my LAKE néven egy új elektronikus zenei fesztivál debütál a Club Aliga Kempingben, összesen 100 DJ-vel és live act-tel. Tour de Strand címmel pedig megrendezik az első balatoni “átvízibiciklizést” is.

Még több

weekend