Gaga vs. Katy: dalpárbaj indul!

Most már tényleg nem mossák le magukról, hogy rivalizálnak egymással: mindkét sztár huszonnégy órán belül debütált az új dalával. Szerinted melyik lett jobb?

2013.08.13. 11:08
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Gaga vs. Katy: dalpárbaj indul!

Az ARTPOP albummal kapcsolatban azt nyilatkozta Gaga, hogy nagy-nagy stílusváltásra számíthatunk. Nos, valószínűleg ez a ruhákra és frizurákra vonatkozik majd, mert az Applause című dal ugyanúgy 80-as évekbeli diszkókorszakot idézi, mint az eddigi dalai. Nehéz nem táncolni, miközben hallgatod, szerintünk igazi partihimnusz lesz belőle.

Egyébként Katy is hasonló módon vezette fel a Roar című dalát: néhány napja tett fel YouTube-ra két kis videót, amelyekben szó szerint temeti a múltját. Látjuk, ahogy egy temetőben a Teenage Dreames és a California Gurls-ös ruháitól és parókáitól búcsúzik, mintha ő is azt akarná mondani, hogy 2013-ban egy vadiúj Katy Perry lesz belőle. A Roar című vidám popdalocskához készült klipben mégis ugyanolyan tinilány, mint eddig. Legalábbis az emotionökkel tarkított SMS-ek, amelyekből kiolvasható a Roar dalszövege, épp olyan kislányosak, mint Katy eddigi klipjei.

Bár nincs ezzel semmi baj: eddig is csíptük a két csaj stílusát, és ha nem változnak semmit, mi azt sem bánjuk. Te mit szólsz a dalokhoz?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend