Jön az új vámpíros sorozat

A Vámpírakadémia-széria még jóval a Twilight, a True Blood és a Vámpírnaplók gigasikere előtt született, de a moziváltozat még csak most készült el belőle. Nézd meg a trailert, mert lehet, hogy ez lesz az új kedvenced!

Jön az új vámpíros sorozat

Richelle Mead hat regényből álló sorozatának középpontjában a Szent Vlagyimir Akadémia tanulói állnak, akik bár vámpírok, eléggé konszolidáltan élnek, mivel nem szomjaznak annyira az emberi vérre. A főszereplő, Lissa a mora uralkodói család egyetlen élő leszármazottja, barátnője, Rose pedig tényleg jóban-rosszban kitart mellette, mivel egyben a testőre is. Az akadémia falain túl a veszélyes gyilkos vámpírok, a strigák fenyegetik őket, de azért a suliban sincsenek teljesen biztonságban.

A dögös félmeztelen pasik, a szerelmi drámák és a látványos akciójelenetek sem hiányoznak majd az első filmből, ahogy az az előzetesből is kiderül. És még nem is mondtuk, milyen sztárok szerepelnek benne: Olga Kurylenko (Feledés), Zoey Deutch (Lenyűgöző teremtmények), Sarah Hyland (Modern család) és Cameron Monaghan (a Shameless cuki Ian-je!). Halljuk, ti mit gondoltok a Vámpírakadémiáról?

Még több

weekend