Mark Darcy mégsem halott?

Ha te is totál kiakadtál azon, hogy Bridget álompasija meghalt, akkor most van egy jó hírünk. Képzeld, Helen Fielding legutóbb azt nyilatkozta, hogy Mr. Darcy még visszatérhet a következő részben!

Mark Darcy mégsem halott?

Az írónő szerencsére nem arra gondolt, hogy Mark majd szellemként kísérti Bridget-et vagy új pasiját, ennél izgalmasabb dologról van szó! „Emlékezzünk csak a legutóbbi James Bond-mozira, ahol a 007-es eljátszotta saját halálát. Vagy ott van a Kill Bill 2, amiben Uma Thurman kiássa magát a földből. Szerintem ezek mind remek sztoriötletek” – nyilatkozta sejtelmesen az írónő a hétvégén, majd hozzátette: „Bridgetnek egyszerűen muszáj volt újra szinglivé válnia. Mark pedig sosem hagyta volna el magától, ahhoz túlságosan is úriember.”

Ráadásul az új könyvben Marc haláláról csak annyit derül ki, hogy a szudáni háborús övezetben dolgozott, amikor autója egy aknára hajtott és felrobbant. A temetésről és kiküldetésének részleteiről semmi infót nem tudunk meg: és ezek után könnyen lehet, hogy pont azért, mert Mark valójában nem is halott. Hát nem lenne szuper, ha kiderülne, hogy Mr. Darcy csak megjátszotta a halálát, mert mondjuk életveszélyesen megfenyegették őt és a családját? Mi nagyon drukkolunk, hogy a következő, negyedik részben valóban feltámadjon!

Még több

weekend