Könnyes pillanatok a Grace Klinikán

Az biztos, hogy egy kórházas sorozaton sem sírtunk még annyit, mint a Grace Klinikán. Az elmúlt 200 rész jócskán bővelkedett szívtépő jelenetekben, ezért most összegyűjtöttük az 5 legszomorúbbat. Te melyiknél sírtad tele a legtöbb zsepit?

Könnyes pillanatok a Grace Klinikán

Burke elhagyja Christinát

Nem is azon lepődtünk meg igazán, amikor Burke a nászinduló közben lefújta az esküvőt. Oké, az időzítés nem túl szerencsés, de valljuk be, igaza volt, hogy szakított. A legszomorúbb mégis az a jelenet, amikor Christina ott áll az üres lakásban az esküvői rucijában, és rájön, mennyire elszúrta a dolgokat. Pedig úgy drukkoltunk nekik!

 

Goodbye, Danny!

Ugye te is együtt bőgtél Izzy-vel Danny halála miatt? Egyszerűen kegyetlen volt, hogy pár órával azután, hogy megkérte a csajszi kezét, a még betegen is ultradögös Danny stroke-t kapott és meghalt. A sorozat egyik legszívszorítóbb jelenete volt, ahogy Izzy gyönyörű estélyi ruhájában hozzábújik halott szerelméhez.

 

George, a buszbaleset hőse

George halálára lehetett számítani, hiszen már bejelentették, hogy T. R. Knight kiszáll a sorozatból, de ez a sztori akkor is sokkoló volt. Nem is tudjuk eldönteni, melyik a legszomorúbb jelenet az ötödik évad fináléjából: amikor Meredith felfedezi, hogy az összeroncsolódott arcú beteg valójában George, vagy Izzy és George túlvilági találkozása a liftben, vagy esetleg Izzy búcsúja George-tól. Te sem bírod ki egyiket sem sírás nélkül, ugye?

 

Dereket lelövik, Mer elvetél

Emlékszel még a szuperizgalmas és persze szívszorító évadzáróra, amikor egy őrült lelőtte a Grace Klinika fél csapatát? Charles halálát se bírtuk könnyek nélkül (még Bailey sem!), de a legnagyobb dráma Meredith-nek jutott. Épp megtudta, hogy terhes, mikor lelövik Dereket, majd miközben az életéért küzdenek, pisztolyt fognak Christinára, hogy hagyja meghalni ‘McDreamy’-t. Nem csoda, hogy ez sok volt Mernek, és az epizód végén elvetélt, még mielőtt Dereknek elújságolhatta volna, hogy gyereket vár.

Még több

weekend