Családi pihenés-feltöltődés Hajdúszoboszlón

Az őszi hónapokban az ünnepi időszakok és az őszi szünet ideje a legalkalmasabb egy kis pihenésre, az egész család számára. A közös programok, kikapcsolódás, szórakozás feltétele mind adott Hajdúszoboszlón a felüdülőhelyen, ahol a nagyszülők megtapasztalhatják a gyógyító szoboszlói víz erejét, míg a család többi tagja együtt pezseghet a fürdőzés élményeiben.

Családi pihenés-feltöltődés Hajdúszoboszlón

Az október 23-ai nemzeti ünnepünk a megemlékezés napja, mely mint munkaszüneti nap felüdülést is jelent a szürke hétköznapok monotonitásából. Így újra felidézhetjük és átélhetjük a nyaralás nyújtotta élményeket az őszi időjárási körülmények között is. Az ünnepi pihenés meghosszabbítása is lehetséges az egész család számára hiszen az ünnepet követő héten kezdődik az őszi szünet az iskolákban, így a gyerekekkel együtt tervezhető egy hosszabb családi kikapcsolódás Hajdúszoboszlón. Jó hír, hogy az őszi szünet idejére esik a novemberi hosszú hétvége is, amikor a szülők is beiktathatnak egy kis vakációt.

Hajdúszoboszló a legmegfelelőbb hely az őszi pihenés helyszínéül, hiszen a szolgáltatások komplex kínálata garantálja a kikapcsolódást és regenerálódást az egész család számára. Ennek egyik alapeleme a hajdúszoboszlói víz, mely gyógyít, szórakoztat és a wellness szolgáltatások által segít megőrizni az Ön és családja egészségét is. A gyógyvíz egyedi összetétele már a fürdőzés során is biztosítja a szervezet számára a felüdülést, de a hatás a különböző gyógy és wellness kezelésekkel fokozható is, melyek kínálata szintén gazdag a hajdúszoboszlói szolgáltatóknál. A gyógyulás és a wellness kínálat mellett a szórakozás feltételei is adottak az alföldi fürdővárosban, hiszen a fedett élményfürdő több generáció számára biztosít komplexen fürdő-; wellness- és sport szolgáltatásokat is, melyeket a város és a környék színes program kínálata egészít ki.

Az október 23-tól kezdődő időszakban színes programkínálatból választhatnak a Hajdúszoboszlóra érkező vendégek, melyből egy kis ízelítő: Október 23-ai ünnepi program, Bock borvacsora, Rock koncertek, Dömötör napi széki táncház és játszóház, Szünidei Palace partik zenés családi animációk az Aqua-Palace élményfürdőben október 26 – november 02 között. A helyi program kínálatot a környék rendezvényei egészítik ki, melyek közül kiemelkedik a Cívis Cuháré – a Kárpát-medencei Népművészeti Találkozó és Táncház valamint a Hortobágyi behajtási Ünnep.

Legyen vendégünk Hajdúszoboszlón az őszi hónapok ünnepi időszakában.
Szlogenünk: Érezd jól magad!

A részletes programkínálatról és kedvezményes szállásajánlatokról további információ a www.hajduszoboszlo.hu oldalon, valamint a https://www.facebook.com/hajduszoboszlo.a.feludulohely oldalon található.

Még több

weekend