Bemutatjuk a következő Beyoncé-t

Képzeld, az univerzum egyik legdögösebb énekesnőjének most kihívója akadt. Ráadásul a rivális nem más, mint a Grammy-díjas Toni Braxton kishúga. Vajon ő is olyan világsztár lesz, mint a tesója vagy Beyo?

Bemutatjuk a következő Beyoncé-t

Tamar Braxton már nem számít kezdőnek a zeneiparban, hiszen tesóival már a 80-as években megalapították a The Braxtons nevű csapatot, de Tonin kívül eddig egyikünknek sem sikerült az igazi áttörés. Most azonban Tamar is beerősített, és szexis r&b dívaként tért vissza, sőt a siker érdekében még Beyoncé-tól is ellesett pár trükköt. A Hot Sugar című dalához készült klipjét például egyértelműen a Single Ladies inspirálta: fekete-fehér stílus, fémes kiegészítők, hosszú lófarok, domina szerkók – ismerős, ugye? De Tamar minderre rátett még egy lapáttal, és az Instagram-effektekkel teli videót bőrnaciban, szoknyában vagy éppen tűsarkúban riszáló pasi háttértáncosokkal turbózta fel. Szerinted jobban teszi Beyo, ha felköti a harisnyáját, vagy annyira azért nem kell tartania a konkurenciától?

A Hot Sugar szuperszexi videója mellett csekkold le Tamar egy másik dalát is, a Love and War-t, amiben megcsillogtatja tesójához hasonló elképesztő hangját.

Még több

weekend