Újra fesztiválszezon?

Attól még, hogy vége a nyárnak, nem kell lemondanod a fesztiválozásról: idén újra itt a Fridge Fesztivál!

Újra fesztiválszezon?

Fridge különlegessége, hogy a nyári bulikban is megszokott szuper koncertek mellett a téli sport szerelmeseit is különleges programokkal várják. Ráadásul idén a szervezők már a motorsportok kedvelőit is bevonják a főváros egyik legnagyobb téli rendezvényébe. Hogy teljesen elálljon a lélegzeted, elugró rámpa és hatalmas hóhegy épül eszközül a hószán ridereknek, hogy több méter magasban óriás supermanekkel, szaltókkal kápráztassák el a rendezvényre látogatókat.

Idén a Hó-Show kiállítással is kiegészül a a négynapos program, ahol a legjobb márkák új termékeit, sportfelszereléseket és kiegészítőket vásárolhatsz meg. Ezen kívül a Magyar Síakadémia és a Kékes Kutató-Mentő Alapítvány mentési- és oktató bemutatókat tart, sőt a látogatók kipróbálhatják a shredder-eket (hernyósnowboard), snowsegway-eket, és a szabad területen épített kötélpályát. A szórakozásról pedig a Fridge Fesztivál programjai, ski-doo (hószán) verseny és a hütte hangulatot megidézve, Forralt bor fesztivál gondoskodik.

Természetesen a programok mellett szuper zenei élményre is számíthatsz: A hazai csapatok közül például a Hősök, a Belga, a PASO, a Mary Popkids, Ganxsta Zolee és a Kartel és Cabonfools a Punanny Massif, az Irie Maffia, az Akkezdet Phiai és a Brains is fellép.
A nemzetközi felhozatalt pedig többek között Paul Kalkbrenner, Example, a Pendulum, Dub FX, a Freestylers,a Doctor P & Krafty Mc és a Grandmaster Flash erősíti!

A Fridge Fesztivál november 21-24 között lesz Budapesten, a Hungexpón.
Bővebb infó: www.fridge.hu

Még több

weekend