Rihanna újra Eminemmel énekel

Neked is nagy kedvenced volt a Love the Way You Lie című szám? Akkor most van egy jó hírünk: RiRi és Eminem megint előrukkolt egy közös dallal, ami legalább olyan slágergyanús!

Rihanna újra Eminemmel énekel

2010-ben az egész zenei világ felkapta a fejét Rihanna és Eminem duettjére, a Love the Way You Lie pedig pillanatok alatt a slágerlisták élére ugrott. Most ezt a sikert jó eséllyel megismételheti a nyerő páros, hiszen a ‘The Monster’ című számuk is legalább annyira fülbemászóra sikerült, mint a három évvel ezelőtti, felkavaró szerelmes dal. A ‘The Monster’ azonban nem a szerelemről szól, hanem a showbusiness-ről: az ágy alatt rejtőző szörny, amiről RiRi a refrénben énekel, a hírnév árnyoldalát, a média félelmetes hatását jelképezi. Eminem pedig őszintén rappel arról, mennyire utálja, hogy a médiacirkusz együtt jár a sikerrel. Ütős mondanivaló, ütős ritmusok: kell ennél jobb slágerrecept?

A ‘The Monster’ hivatalosan Eminem hamarosan megjelenő albumán debütál majd. Addig is katt az alábbi videóra, amiben már meghallgathatod a dalt.

Még több

weekend