2013.11.18.@ 16.11

Karácsonyi ajándék tiltólista

Veled előfordult már, hogy várva várt csomagot bontogattad a fa alatt, de valami olyat kaptál, aminek egyáltalán nem örültél, és leplezned kellett az érzést?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Karácsonyi ajándék tiltólista

Hogy a te ajándékaid még véletlenül se essenek ebbe a kategóriába, eláruljuk, mire figyelj!

1) Talán egy titkos beszélgetés alkalmával elcsíptél néhány félmondatot, hogy a nagynéni jégakkus epilátorról álmodik, mégis nem a legjobb ötlet ilyen ajándlkot adni. Tudod, ebbe a kategóriába tartozik a fitneszbérlet is… Ugye nem kell elmagyarázni, hogy miért?
Helyette: Ilyenkor a legjobb, ha valami cuki mütyürrel leped meg az illetőt, ami áéppen passzol a lakása stílusába. Ha viszont tényleg nincs ötleted, ajándékozz ajándékutalványt és küldd el egy olyan wellness szállodába, ahol szépségszalon és fitneszterem is található! Imádja majd, hiszen nem csak kipihenhetik magát, de meg is szépül! EZEKKEL nem tévedhetsz!

2) A legtöbben hajlamosak arra, hogy végül rénszarvasos pulcsit és angyalkás sapkát tesznek a karácsonyi ajándékdobozba. Szentestén aztán nagy az öröm, rögtön fel is próbálja a megajándékozott, de arra vajon ki gondol, hogy mit kezd majd vele az év összes többi napján? Ettől azért te is kreatívabb vagy, ugye?
Helyett: Nem csak az a tökéletes ajándék, amit szenteste bontanak ki. Mi lenne, ha idén kicsit ellenszegülnél a kőbe vésett szabályoknak és már most egy adventi utazással lepnéd meg azokat, akik fontosak számodra? Válassz egy szupi szállodát, lehetőleg egy olyan városban, ahol híresen szép karácsonyi vásárt is rendeznek! Íme ITT a választék! De ha mindenképpen a ruhadarabokra szavazol, akkor egy ajándékutalvány a kedvenc üzletébe is hasznos, mert így legalább biztos azt veszi meg, ami neki tetszi!

3) „Adok valami praktikusat és olyat, amire szükség van!” – Ilyenkor kerülnek elő a díszes csomagolásból a háztartási eszközök, a porszívó és a robotgép, ami az ajándékozottat inkább az egész évi robotolásra emlékezteti és nem arra, hogy mennyire szeretik. Mit szólnál valami kedvesebbhez?
Helyette: Fejezd ki háládat azzal, hogy megengedsz neki egy hét önfeledt pihenést! Mindegy, hogy szauna-szeánszokkal tarkított wellness, vagy egy csendes kastélyszálló a kiszemelt cél! Ha nem neki kell főzni és mosogatni, már tökéletes ajándékot választottál. Hol találsz ilyen helyet? ITT bőven válogathatsz a kedvező ajánlatok között! Azt is vállald be, hogy az utazás alatt vigyázol a kutyusára, vagy öntözöd a virágait, így nyugodtan lazíthat.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend