2013.11.21.@ 03.11

Mit árul el rólad kedvenc ünneped?

Nem csak az öltözködésed, a lakásod, vagy a kedvenc hobbid árulkodik a személyiségedről, hanem az is, hogy melyik piros betűs nap a szíved csücske. Csekkold le, rád melyik jellemző!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mit árul el rólad kedvenc ünneped?

Ha a karácsonyért vagy oda…

akkor igazi ajándékmániás vagy. Imádsz adni és kapni is, és már nyár végén elkezdesz agyalni azon, kinek mit vegyél. Az egyetlen bibi, hogy néha túlzásba esel, és az ünnepekre lenullázod a bankszámlád. Ne feledd: a tökéletes ajándék nem feltétlen kerül egy vagyonba!

Ha a Húsvétot várod a legjobban…

akkor bizony örök optimista vagy. A nyuszis ünnep a megújulás, újrakezdés ünnepe. Újjáéled a természet, és a virágokkal együtt sokszor új lehetőségek, kapcsolatok is bimbózni kezdenek. Ha ez a kedvenc ünneped, akkor te is mindig pozitívan szemléled a dolgokat: így bármilyen durva szakítás után talpra állsz és a melóban is kellően kitartó vagy. Nem csoda, hogy a barátnőid mindig hozzád fordulnak tanácsért!

Ha a Valentin-nap miatt zsongsz a leginkább…

akkor a reménytelenül romantikusak táborába tartozol. Legszívesebben egész évben ünnepelnéd a szerelmed, ezért imádod, hogy évente egyszer bátran világgá kürtölheted, mennyire boldog vagy a pasiddal. Szívecskés lufik, gyertyafényes vacsi, szexi fehérnemű: ilyenkor mindent bevetsz. De ne ess pánikba, ha a pasid nem csípi annyira a Valentin-napot, a srácok sokszor kiakadnak ettől a rózsaszín ünneptől. Nyugi, ez még nem jelenti azt, hogy ő nem szeret romantikázni!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend