2013.11.22.@ 10.11

Karácsonyozz a Roxfortban!

Most azonnal Londonba akarunk utazni – vagyis inkább majd két hét múlva, ugyanis addigra (huss és pöcc!) átalakul a teljes Harry Potter park ünnepi díszben pompázó kastéllyá!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Karácsonyozz a Roxfortban!

Az angol fővároshoz közeli parkban (ahol néha megfordul maga JK Rowling és a filmsorozat szereplői is!) izgalmas munkálatok folynak éppen. Ahogy a képeken is láthatod, a helyet már beborította a (mű)hó, a Nagyterembe pedig megérkeztek az első karácsonyfák (tuti lesz egy hatalmas nagy is középen, mint a moziverziőkban!)


A látogatók úgy érezhetik majd magukat a gyönyörű épületben, mintha tényleg együtt ünnepelnének Harry-vel, Ronnal és Hermionével (na jó, Malfoy szexi apukája is eljöhetne tőlünk az iskolai buliba!). De nem csak a Roxfortot varázsolják át decemberben, hanem az Abszol utat, Hagrid kunyhóját és a Mágiagügyi Minisztériumot is. Mindez még varázslatosabb a tudattól, hogy ezek a díszelek és berendezések tényéeg ugyanazok, amelyek a Harry Potter-filmekben szerepeltek. Szóval, kinek van még kedve Londonba ruccanni?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend