2013.11.26.@ 15.11

Fújnak a romantikára a pasik?

A hideg téli estéken legszívesebben te is összebújnál a pasiddal a kanapén, miközben megnéztek egy romantikus mozit, ugye? A srácoknak viszont ez egy igazi rémálom-szitu… De pontosan miért is?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Fújnak a romantikára a pasik?

1. „Minek az eső?”
Nem értik, hogy miért romantikusabb egy film akkor, ha az esőben csókolózik a főszereplő pár. Egyszerűen nem tudhatják, hogy a Szerelmünk lapjai se lett volna az igazi Ryan Gosling csuromvizes fehér inge nélkül, a Pókember klasszikus jelenetéről pedig ne is beszéljünk!

2. A nagy fordulópont szerintük egy nagy átverés
A romantikus filmek kötelező „sztoricsavarja”, hogy mikor már éppen összejön a két főszereplő, valamelyikük (és általában a srác) jól elszúrja a dolgokat, de aztán persze úgyis kibékülnek (lehetőleg az esőben). Na, ezt a pasik nem tudják lenyelni, mert szerintünk ilyenkor már nem jöhet össze a happy end. Persze az, hogy Vin Diesel sportkocsival kiugrat egy felszálló repülő elejéből, simán lehetséges…

3. Nem elég magabiztosak
Még a legmacsóbb pasi önbizalma is meginog, ha másfél órán keresztül kell melletted ülnie, miközben te sóvárogva nézed Ryan Reynolds-ot vagy Channing Tatumot a képernyőn. Bizony, ők ugyanúgy kiborulnak Chris Hemsworth izmos felsőtestétől, mint te Blake Lively tökéletes virgácsaitól.

4. Félnek elérzékenyülni
Mert még mindig kitörölhetetlenül él bennük a tévhit, hogy ciki kimutatni az érzelmeiket, és ezért csak kényelmetlenül feszengnek a romantikus filmek alatt. Sosem vallanák be, hogy ők is ugyanúgy imádták az Igazából szerelmet, de azért az összes jelenetet kívülről fújják.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend