2013.11.30.@ 14.11

Jön Lea Michele első könyve

A Glee sztárja nagyon megrázó hónapokon van túl: mégis, amióta elvesztette a barátját, Cory-t, folyamatosan dolgozik. A forgatások mellett felvette már első albumát is, sőt, hamarosan jön a könyve is.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Jön Lea Michele első könyve

A Louder című album első dala, a Cannonball már december 10-én letölthető lesz, és biztosan zseniális számról van szó, mivel nem más írta, mint Sia. Lea elárulta, hogy az LP-n természetesen Cory Monteithről is megemlékezik: a You’re Mine és a If You Say So című számok is róla szólnak. Bár a dalokba még sajnos sehol nem lehet belehallgatni, a cédé borítóját már kiposztolta Twitterre a sztár:

És ha ez nem lenne elég: pár hónap múlva jön a Brunette Ambition című könyv is, ami részben önéletrajz, részben pedig stíluskalauz lesz. Lea azt mondja, mindenkinek ajánlja, aki hasonló utat járt be mint ő: Bronx szegénynegyedéből jött, de mindig is a csillogó Broadwayről álmodozott. Biztosan nagyon inspiráló és erőt adó könyv lesz, alig várjuk, hogy belekukkantsunk! Reméljük a rengeteg meló mellett Leának arra is jut ideje, hogy gyászoljon – és nem azért dolgozik ennyit, mert menekül.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend