2013.12.02.@ 11.12

Te is beköltözhetsz a Barbie-házba

Gyerekkorodban te is álmodoztál róla, milyen klassz lenne kedvenc babád csodás villájában lakni? Képzeld, Angliában most megnyitott egy luxus panzió, ami olyan, mintha Barbie életnagyságú háza lenne.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Te is beköltözhetsz a Barbie-házba

A 13 szobás vendégházat egy fotógráfus és festőművész páros álmodta meg: a kétszintes villa már kívülről is full pink a tetőcserepektől kezdve az ajtófélfákig. Belül pedig tényleg olyan, mintha Barbie világába csöppentél volna: természetesen a rózsaszín itt is dominál, de emellett gyertyatartók, virágfüzérek, bársonykanapék, szőrmetakarók és csillogó mütyürök teszik még lányosabbá a hangulatot, az egyik szobában ráadásul hatalmas szívecskék borítják be a falat.

A lakosztályok egyébként mind különböző témájúak: western Barbie, viktoriánus Barbie és diszkós Barbie is szuperül érezné magát itt, Ken pedig tuti a fekete-fehér mozaikcsempés fürdőt imádná a legjobban. Természetesen a kert is passzol Barbie stílusához: rózsaszín virágok, arany kavicsok és egyszarvú szobrok között lazíthatnak a vendégek.

Hű, itt aztán el tudnánk képzelni egy jó kis csajbulit! Az egyetlen bibi, hogy Barbie-világban majdnem félmillió forintba kerül egyetlen éjszaka…

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend