2013.12.13.@ 16.12

Magadat is ajándékozd meg!

Egész évben látástól vakulásig dolgozol, karácsonykor nagylelkűen adakozol, bőségesen ajándékozol és mindemellett alig van időd magadra. Rád vajon gondol valaki?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Magadat is ajándékozd meg!

Nem feltételezzük, hogy a szeretteid nem teszik eléd a szívüket és nem szeretnek tisztán, önzetlenül, ennek ellenére mégis te vagy az egyetlen, aki igazán tudja, mire van a testednek és lelkednek igazán szüksége. Önzőnek lenni bűn? Talán igen, de ha egész évedet úgy töltötted, hogy saját magadat háttérbe szorítva csak másoknak éltél, akkor nyugodt szívvel megengedheted ezt magadnak.Vonulj el, hunyd le szemed és nézz mélyen magadba, karácsonykor a meditációk ereje sokkal intenzívebb. Mindegy hogy hol, a nappali nyugodt fényében, vagy egy wellness szálloda medencéjében, csak csináld azt, amit igazán szeretsz és pihenj.

Ha a nappalit választod, akkor gondoskodj arról hogy csend és béke vegyen körbe, ha pedig ez lehetetlennek tűnik, akkor ajándékozd meg magad egy ajándékutalvánnyal és újulj meg egy közeli szálloda rekreációs részlegén! Nincs pénzed? Időd? A család nem enged el? Kerüld a kifogásokat és ne ellenkezz, megérdemled! ITT most olyan ajánlatok közül válogathatsz, ami garantáltan pénztárcabarát, ráadásul egytől egyig olyan szálláshelyeket tartalmaz, melyekhez most akár 30-70% kedvezménnyel juthatsz hozzá.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend