2013.12.27.@ 00.12

2013 legviccesebb sztárpillanatai

Már csak pár óra van hátra ebből az évből, úgyhogy minket elkapott a nosztalgialáz. Így gondoltuk, felidézzük kedvenc sztárjaink legpoénosabb megnyilvánulásait, amikre az internetnek hála még jövőre is tuti emlékezni fogunk. Te melyiken nevettél a legjobban?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

2013 legviccesebb sztárpillanatai

Jennifer Lawrence

JLaw örökre belopta magát a szívünkbe azzal, hogy totál lazán fogta fel, hogy hasra esett az Oscar-díjátadón. A legtöbben elbujdostak volna, de ő inkább lenyomott egy stand-up comedy show-t a sajtószobában.

Leonardo DiCaprio

Többek között már azért is várjuk annyira a Wall Street farkasát, hogy láthassuk Leo táncjelenetének teljes verzióját. Valld be, hogy te is már vagy százszor megnézted a film előzetesét, és idén dupla izgatottan várod a karácsonyt, hiszen akkor mutatják a mozikban!

Tom Hiddleston

A Thor sztárja egy interjúban énekelte el a Daft Punk ‘Get Lucky’ című számát, csak éppen Tom átköltötte a szöveget ‘Get Loki’-ra. Ezt a változatot te is jobban csíped, ugye?

Justin Timberlake

JT és Taylor Swift taroltak az idei American Music Awards-on, hiszen mindketten 3-3 díjat zsebeltek be. És láthatóan ettől mindketten ugyanúgy bezsongtak.

SJP vs. JLaw

Az idei év legjobb fotóbombájának díját tutira Jennifer Lawrence nyerné, aki a MET-gálán ugrott be pózolni SJP mögé. Bár szerintünk SJP észre sem vette a hatalmas fejdíszétől…

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend