2013.12.30.@ 01.12

Szilveszterezz egyedi módon

Unod a megszokott újévi partikat, amikor kötelező jól érezned magad, de mégsem megy? Akkor ideje, hogy egy kicsit alakíts a szilveszteri bulikon!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Szilveszterezz egyedi módon

1. Kapszulába zárva

Rendezzetek egy olyan bulit az ismerősökkel, amikor mindenki hoz valamilyen emléktárgyat vagy fotót az elmúlt év egyik legfontosabb eseményéről. Miközben arról sztorizgattok, hogy miért is volt olyan szuper ez az emlék, a különböző kincseket egy kis „időkapszulába”, vagyis dobozba pakoljátok. Ez a kis múltidézés nemcsak arra jó, hogy ismét nagyokat nevessetek, vagy éppen meghatódjatok, hanem szépen zárjátok az elmúlt évet. Jövőre pedig izgi lesz kinyitni a kapszulákat!

2. Pizsi parti

Emlékszel arra a jelenetre a Szex és New Yorkból, amikor Carrie a pizsijében, csillogós sapiban és bundában átmegy Mirandához? Nem buliztak hatalmasat, de mégis ez volt az egyik legjobb szilveszterük, amikor kínai kaját ettek és filmeket néztek. Miért is ne csinálhatnátok hasonlót a csajokkal?

3. Játszd magad az újévbe!

Ha semmi kedved egy túlzsúfolt szórakozóhelyen szorongani, akkor rendezz egy házibulit, amire mindenki elhozza a kedvenc társasjátékát. Jöhet egy klasszikus Ki nevet a végén, egy izgalmas Catan, de szilveszterre való tekintettel akár az Activity felnőtt verzióját is bedobhatjátok. Nincs is jobb előjel, mint nevetve kezdeni az újévet!

4. Külföldi pörgés

Itt a tökéletes alkalom arra, hogy megismerjétek más országok újévi szokásait. Ha tehetitek, akkor utazzatok el valahova, Bécsbe még kocsival is ki tudtok ruccanni. Vessétek bele magatokat az utcai forgatagba, de azért öltözzetek jó melegen!

5. A leszámolás éjszakája

Ok, most nem arra akarunk biztatni, hogy állj bosszút valakin, hanem arra, hogy vess véget a rossz szokásaidnak egy rituálés parti keretében. Hívd meg magadhoz az ismerőseidet és kérd meg őket, hogy egy papírra írják fel, mitől szeretnének megszabadulni. Egyesével meséljenek az okokról, majd tépjék apró darabokra az írást és dobjátok egy szemetesbe. Ezek után jöhet egy lista arról, mit szeretnének elérni a következő évben. Tuti a te bulid lesz a legkatartikusabb!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend