2014.01.03.@ 11.01

HajdúszoboszLOVE

Itt az idő, hogy februárban is ellátogass Hajdúszoboszlóra és megtapasztald a gyógyító víz erejét, a fürdőzés, a pihenés együttes hatását a wellness kezelések kombinálásával.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

HajdúszoboszLOVE

A hajdúszoboszlói gyógyfürdőkben és a helyi szállodák gyógy- és wellness részlegein is adottak a pihenés, regenerálódás feltételei.

A hajdúszoboszlói gyógyvíz egyedi összetétele a fürdőkúra által segíti a szervezet megújulását, feltöltődését, mely fokozható a különböző gyógy és wellness kezelések által. A hajdúszoboszlói felüdítő csomag komplexen kínálja a gyógy és a wellness szolgáltatások gazdag kínálatát, kiváló szálláshelyek széles körét és a szórakoztató programokat. Hajdúszoboszló a téli időszakban is egyedi élményt nyújt akár az egész család számára is, hiszen a fedett élményfürdő több generáció számára biztosít fürdő-, wellness-, sport- és szórakoztató szolgáltatásokat.

A februári hónap is kínál olyan eseményeket, amikor a fürdőszolgáltatások mellett egyedi programok, családi animációk is szórakoztatják a térségbe látogatókat.

FARSANG:
Tölts el néhány napot farsang idején is Hajdúszoboszlón! Pihenj kényelmes szállodáinkban, élvezd sokoldalú fürdő-szolgáltatásainkat családoddal, barátaiddal, munkatársaiddal. Keresd komplex, kedvezményes csomagjainkat weboldalunkon! Foglalj most, válassz kedvedre a hajdúszoboszlói farsangi programokkal tűzdelt akciós ajánlataink közül a www.hajduszoboszlo.hu oldalon! Éld át TE is a hajdúszoboszlói farsangi élményeket, s légy vendégünk! …. Érezd jól magad!

VALENTIN-NAP:
Lepd meg kedvesed egy Valentin-napi hétvégével Hajdúszoboszlón!!! A szerelmesek ünnepére kiemelt ajánlatokkal készülünk február 14 és 16 között. Kényeztető wellness-programokkal, gyertyafényes vacsorával, bálokkal és egyéb meglepetésekkel várunk! Foglalj MOST és tedd emlékezetessé az idei Valentin-napot hajdúszoboszlói élményekkel!
www.hajduszoboszlo.hu ….. Érezd jól magad!

TIPP: a hajdúszoboszlói gyógyfürdő vendégei, akik érvényes gyógy-kezelőlappal rendelkeznek, ingyenesen vehetik igénybe a hajdúszoboszlói Aqua-Palace élményfürdő szolgáltatásait is. Bővebb információ: www.hungarospa.hu

A részletes programkínálatról és kedvezményes szállásajánlatokról további információ a www.hajduszoboszlo.hu oldalon, valamint a https://www.facebook.com/hajduszoboszlo.a.feludulohely oldalon található.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend