2014.01.06.@ 16.01

Így folytatódik a Halálos Iramban

Paul Walker halála után sokáig úgy tűnt, hogy nem lesz több Fast and Furious-mozi. De most hivatalosan is bejelentették, hogy jövőre tovább dübörög a sztori, sőt már azt is tudni, mi lesz Paul karakterének sorsa.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így folytatódik a Halálos Iramban

Eredetileg már idén nyáron a mozikba került volna a filmsorozat hetedik része, de Paul tragikus halála után leállt a forgatás. Az egész stáb gyászolt, a többi főszereplő és a Universal stúdió főnöke is úgy nyilatkozott, egyáltalán nem biztos, hogy folytatják a filmet. Végül karácsony előtt Vin Diesel Twitteren osztotta meg a jó hírt rajongóival, hogy mégis érkezik a Halálos iramban 7, de egy évvel később, 2015. április 10-én lesz a premier. Azóta pedig a stúdió részéről is megerősítették a hírt, és azt is elárulták, hogyan építették bele a forgatókönybe Paul halálát. Képzeld, a filmben Brian nem hal meg, hanem egyszerűen visszavonul a száguldó business-ből, hogy családjával lehessen!

Ehhez persze még le kell forgatniuk pár extra jelenetet, de a stáb már erre is talált megoldást. Paul helyére az öccse, Cody ugrik be, aki annyira hasonlít bátyjára, hogy akár ikrek is lehetnének. Ráadásul a srác kaszkadőrként dolgozik, így az akciójelenetek sem jelentek neki gondot. Persze azért a hitelesség kedvéért a kameraállással is trükköznek majd Cody jeleneteinél, hogy tényleg úgy tűnjön, mintha Pault látnánk végig a vásznon. Egy biztos: elég kísérteties élmény lesz. Te mit szólsz ehhez a megoldáshoz?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend