2014.01.21.@ 11.01

Küldj egy SJP-képeslapot!

Még hivatalosan be sem mutatták SJP saját cipőkollekcióját, a színésznő máris új projekttel rukkolt elő. Ezúttal a Hallmarnak tervezett különleges képeslapokat és ajándékcsomagoló szetteket.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Küldj egy SJP-képeslapot!

Úgy tűnik, Sarah Jessica Parker a divat- és cipőmánián túl még egy dologban hasonlít Carrie-re: mindkettőjüket képes elvarázsolni az írott szó. „Mindig is imádtam a képeslapokat. És főleg manapság, mikor az okostelefonunkkal állandóan üzengetünk egymásnak, sokkal nagyobb jelentősége van egy kézzel írott lapnak. Sokkal személyesebb, ezért is örültem, mikor felkértek erre a projektre.” – magyarázta a színésznő. A kollekciót pedig tuti Carrie is imádná, hiszen különleges rajzok, minták, csillámok és apró strasszkövek díszítik a képeslapokat, üdvözlőkártyákat, levélszetteket, dobozokat és ajándékzacsikat. De fogadjunk, egy ilyen csajos SJP-képeslapnak még ajándék nélkül is örülnél, ugye?

A kollekció majd csak a hónap végén kerül a Hallmark-boltokba, de az alábbi videóban már lecsekkolhatod, amint SJP bemutatja kedvenceit:

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend