2014.02.07.@ 13.02

8 hazugság, amit a romkomok hitetnek el veled

Te is odavagy a romantikus vígjátékokért, és legszívesebben át is élnéd némelyiket? Lassan a testtel! Összegyűjtöttük a legviccesebb romkom-hazugságokat…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

8 hazugság, amit a romkomok hitetnek el veled

1) Jógaóra közben a legjobb kidumálni a pasiügyeket a legjobb barátnőddel. Egyáltalán nem nehéz megcsinálni pletykálkodás közben a pozíciókat, csak az a zavaró, amikor az oktató beszól nektek…

2) Minden egyes alkalommal, amikor ágyba bújsz a pasiddal, egyszerre juttok el a csúcsra. Mindig!!!

3) Attól még, hogy csak nemrég indult be a karriered, és nem keresel milliókat, simán tudsz bérelni egy óriási lakást, természetesen hatalmas gardróbbal.

4) A nők 90%-a női magazinoknál melózik, és ezek mind a Cosmóra hajaznak.

5) A legjobb barátnőd simán megbocsátja, ha lecsapod a kezéről a pasiját. Sőt, utána mindannyian együtt bandázhattok, mert 2 perc alatt talál egy dögös új fiút is!

6) Tök mindegy kivel jársz most, nemsokára egy alkohol-mámoros estén egymásnak estek a legjobb férfihaveroddal, így rádöbbentek, hogy végig egymásba voltatok szerelmesek. Hamarosan pedig összeházasodtok.

 

7) A 7-10 éves unokatesóid mindig hasznos tanácsokkal látnak el az életről és szerelemről, hiszen ők sokkal okosabbak, mint te.

8) Teljesen normális, ha egy világsztár koncertjén felugrasz a színpadra és szerelmet vallasz a Nagy Ő-nek, aki ezt pont látja is!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend