2014.02.12.@ 16.02

Beyoncé beiratkozott a Varázslóképzőbe?

Hú, ha a szexi énekesnő a Roxfortba járt volna, biztos másképp alakul egy-két dolog…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Beyoncé beiratkozott a Varázslóképzőbe?

Életünk nagy tragédiája, hogy a bagoly, ami a roxforti behívónkat hozta, sajnos eltévedt! Mégis, talán nem baj, ha eljátszunk a gondolattal, hogy mi lett volna, ha BeYo is Harryékkel koptatja a Sötét Varázslatok Kivédése pincetermének padjait!

 

  1. Ha BeYo elmenne Ollivanderhez az Abszol Útra, akkor az öreg pálcakészítő kérne tőle egy hajszálat, hogy azt tehesse a pálcába, mert annál erősebb magot elképzelni sem tud!

  2. Queen B simán úgy döntene, hogy nem veszi fel a Teszlek Süveget, mert nem áll neki jól – amit persze Dumbledore azonnal elfogadna, és felajánlaná, hogy BeYo magának válasszon házat…

  3. … és ő ki is választaná az összeset egyszerre, így onnantól kezdve mindig ő nyerné (egyszemélyben) a Házak Kupáját.

  4. Beyoncének sosem kellene azzal vesződnie, hogy megjegyezze a klubhelységek jelszavait, mert őt egyszerűen mindenki ismeri és felismeri – még a legeldugottabb festmények is.

  5. A végzős évekre pedig a szexi énekesnő már annyira népszerű lenne, hogy Csokibéka Kártyát is készítenének róla, amit minden valamire való gyűjtő meg akarna szerezni.

  6. És azt tudtátok, hogy BeYo-nak lenne saját Bölcsek Köve? Méghozzá rögtön 4 színben…

  7. Plusz, ő lenne az egyetlen tanuló a Roxfort történetében, akinek Trelawney professzor jót jövendöl – és még be is jönne neki!

  8. Ha pedig dementorokkal találkozna, akkor rögtön kiderülne, hogy BeYo partónusa saját maga, vagyis Queen Bee. Mert ő animágus is.

  9. És hogy mindezt fokozza, megnyerné a Trimágus kupát (persze úgy, hogy nem is nevezett), és megmentené Cedric Diggory-t, mert tudja, hogy Robert Pattinson jobbat érddemel!

  10. A legjobb pedig, hogy Voldemort az egész Roxfort-ellenes hadműveletét lefújná Beyoncé Superbowl fellépését látva!

Hm, egészen sajnáljuk, hogy a készítőknek nem jutott eszükbe, hogy Beyoncé legyen a főboszorkány!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend