2014.02.12.@ 11.02

Élményekkel teli feltöltődés Hajdúszoboszlón!

Hajdúszoboszló – az egyik legismertebb magyarországi fürdőváros – a mediterrán hangulatú üdülőhelyek hangulatát kínálja a sokszínű gyógy-, fürdő- és wellness szolgáltatások mellett. A teljes feltöltődéshez, az „élményekben való fürdőzéshez” a város változatos rendezvényei és a helyi gasztronómia a garancia.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Élményekkel teli feltöltődés Hajdúszoboszlón!

A hajdúszoboszlói fürdők világa

Hajdúszoboszlón a fürdőszolgáltatások sokszínű kínálata várja a gyógyulni, feltöltődni vágyó vendégeket. A wellness- vagy gyógykezelések nélkülözhetetlen részei hajdúszoboszlói pihenésnek. A széleskörű gyógy- és wellness szolgáltatások palettáján, mindenki megtalálhatja igénye és kedve szerinti kezelést, kényeztetést, melyek alkalmazásával előmozdítható a gyógyulás, feltöltődés, regeneráció. A legkedveltebb terápiás forma a masszázs, melynek több fajtája is választható Hajdúszoboszlón a test és lélek kényeztetésére.
Várunk téged is Hajdúszoboszlón, oldódj fel a fürdőzés élményeiben! www.hajduszoboszlo.hu/furdokomplexum

Helyi programok, látnivalók

A vizes programok mellett az hajdúsági kisváros bővelkedik program lehetőségekben is. A helyi hagyományok megismerésére érdemes felkeresni a Gazdaházat, vagy a Tájházat. A hajdúszoboszlói múzeumban részletes információ kapható Hajdúszoboszló történetéről, fejlődéséről a megújult helytörténeti kiállításon, a modern művészetet kedvelők pedig a Nemzetközi Modern Múzeum tárlatain ismerkedhetnek a kortárs alkotók munkáival. A helyi programok mellett ajánljuk a környék látnivalóit is, amelyekhez bővebb információk a www.hajduszoboszlo.hu/programok weboldalon található.

Aktuálisan a hajdúszoboszlói rendezvényekről

A hajdúszoboszlói üdülést a rendezvények teszik még emlékezetesebbé. A kiemelt fesztiválok mellett zenés táncos produkciók szórakoztatják a látogatókat a fesztivál téren és a városi rendezvényközpontban, ahol kiállítások és hagyományőrző foglalkozások is várják a látogatókat.

Kóstolj bele a helyi ízekbe, hagyományokba! Nyár eleji ízelítő Hajdúszoboszló kiemelt rendezvényeiből:
május 16-18              Hajdúszoboszlói Grillétel és Sörfesztivál
június 07                     Pünkösdi Sokadalom – Néptánc találkozó
június 12-14                Papp László Ökölvívó Emlékverseny
június 14                     Bizonyítványbuli – Hooligans könnyűzenei koncert
június 21.                    A nap ünnepe – Táncoljuk át az éjszakát (Szent Iván ünnepe)
június 27-28                Hajdúvárosok találkozója (Hagyományőrző fesztivál)

A részletes programkínálatról és kedvezményes szállásajánlatokról további információ a www.hajduszoboszlo.hu oldalon, valamint a https://www.facebook.com/hajduszoboszlo.a.feludulohely oldalon található.


Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend