Az 5 legmeghatóbb film egy csajos estéhez

Néha nincs is jobb annál, mint összeülni a barátnőiddel, elővenni egy nagy bödön csokifagyit és megnézni egy romantikus filmet, igaz? Ha máris megjött a kedved egy ilyen programhoz, mi ezeket a filmeket ajánljuk hozzá!

Az 5 legmeghatóbb film egy csajos estéhez

Szerelmünk lapjai

Ha te madár vagy, akkor én is. – ezen a ponton te is beleestél egy kicsit Ryan Goslingba, ugye? Szóval ez a film mindenképpen jó választás, ha egy gyönyörű, de sosem sablonos love storyt szeretnétek megnézni.

Fel!

Nem feltétlenül várnánk egy Pixar filmtől, hogy megríkat igaz? Pedig a Fel! megteszi, méghozzá szinte az első percekben, mikor megismerjük Ellie és Carl sztoriját:

Titanic

Elcsépelt, hogy a Titanic felkerült a listára? Soha. Te is tudod, hogy a hajó el fog süllyedni, és azt is, hogy Jack meghal, az utolsó pillanat előtt mégis mindig kitörnek belőled a könnyek, igaz? Hát, mi is így vagyunk vele.

Marley meg én

Akinek van kutyusa, vagy volt már egy szeretett kisállata, az biztos, hogy a Marley meg én c. filmet sosem fogja elfelejteni. Még rágondolni is nehéz hüppögés nélkül, nem hogy megnézni…

P.S. I love you

A P. S. I love you alatt gyakorlatilag lehetetlen abbahagyni a sírást. Az egész történet annyira felkavaró, szerelmes és emberi, hogy még napokig ott motoszkál a fejedben. Mindannyian ilyen szerelemre vágyunk, persze a tragikus szálat leszámítva.

Még több

weekend