2014.03.26.@ 14.03

Jön a Szívek szállodája mozifilm?

Te is csípted a Szívek szállodáját? Akkor készülj, mert a sorozat főszereplője, a Lorelai-t alakító Lauren Graham szerint jöhet a folytatás!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Jön a Szívek szállodája mozifilm?

Gondoltad volna, hogy ennyi év után folytatódhat a kedvenc Gilmore Girls sztorid? Pedig Lauren szerint nagyon érdekesen alakulhatna tovább a történet, és úgy érzi, van amit még nem mondtak el. „Nagyon különleges volt számomra ez a karakter és engem is érdekel, hogy mi várhat rá” – mondta az újságírók kérdéseire a színésznő. Elég sejtelmesen hangzik, igaz?

Addig is pedig, ha volna kedved picit visszazökkenni a Szívek szállodájának vicces-kedves hangulatába, akkor csekkold le Lauren Graham új könyvét, az Egy nap talánt, ami már magyarul is megjelent a könyvesboltokban.
A történet egyébként egy kezdő színésznő első szárnypróbálgatásairól szól, aminek egy része persze önéletrajzi ihletésű. És ami a legjobb, hogy nem kell aggódnod, ha beleszeretsz a könyv főszereplőjébe, Franny-be, mert Lauren nemrég azt is elárulta, hogy a regénynek hamarosan érkezik a folytatása is!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend