2014.03.31.@ 11.03

Jön a következő Harry Potter-trilógia!

Roxfort-rajongó muglicsajok, figyelem: van számotokra egy szuper hírünk! J. K. Rowling bejelentette, hogy még három mozival folytatódik a varázslóképző izgalmas története.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Jön a következő Harry Potter-trilógia!

Arról már korábban beszámoltunk nektek, hogy a Warner Bros stúdió nem állt le a Harry Potter-szériával, és hamarosan filmre viszik az egyik roxfortos tankönyv, a Legendás lények és megfigyelésük sztoriját. De most az is kiderült, hogy a tervek szerint egy egész trilógiával bővítik még a Roxfort-moziverzumot, és a hippogriffek, unikornisok és magizoológusok tudományán kívül a kividdics és a mágiamesék világát is alaposabban megismerhetjük. A következő két film ugyanis A kviddics évszázadai és a Bogar bárd meséi című könyveket dolgozza majd fel, amelyek szintén ismerősek lehetnek már az előző HP-mozikból.


Bár az eredeti történetekben nem szerepelnek kedvenc roxfortos hőseink, még az is lehet, hogy a filmváltozatban feltűnnek majd a jól ismert karakterek. A forgatókönyvekért ugyanis J. K. Rowling a felelős, és Emma Watson állítólag már meg is kereste, hogy valahogy írja bele Hermionét is a sztoriba, mert szívesen eljátszaná újra a máguscsajszi szerepét. Hű, reméljük, Daniel Radcliffe és Rupert Grint is ugyanígy lelkesedik majd az ötletért, és nemsokára viszontláthatjuk kedvenc varázstriókant a vásznon!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend