Itt az új Így jártam anyátokkal

Neked is hiányozni fognak a How I Met Your Mother szereplői és vicces jelenetei? Akkor csekkold le a Friends with Better Lives című vadiúj sorozatot, amin legalább annyit nevetsz majd, sőt néhány ismerős arcot is viszontláthatsz!

2014.04.03. 14:04
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Itt az új Így jártam anyátokkal

Amint véget ért Amerikában hétfőn este az Így jártam anyátokkal, rögtön elstartolt egy új vígjáték sorozat, ami szintén öt 30-as éveikben járó régi barátról szól, akik még az egyetemen találkoztak egymással. A Friends with Better Lives-nak pedig már most akkora sikert jósolnak, mint anno a How I Met Your Mothernek, mert a Jóbarátok egyik író-producere a kreatív rendezője.

És ugyan a HIMYM-sztárjait nem láthatod az új sorozatban, az biztos vigasztal, hogy James Van Der Beek (igen, Dawson!) játssza az egyik főszereplőt, aki egyébként anno az Így jártam anyátokkalban is feltűnt párszor. James az új sorozatban Will-t alakítja, aki éppen válik a feleségétől, ezért beköltözik Bobby-hoz és Andihez, akik viszont évek óta házasok és nemrég született kisbabájuk. De nem James az egyetlen ismerős arc a sorozatban szereplő baráti társaságban: a bombázó Brooklyn Decker (akit a Kellékfeleségben láthattál) játssza Jules-t, akit nemrég jegyzett el szívdöglesztő pasija. És végül az ötösfogat utolsó tagja a szingli Kate, aki leginkább Robinra emlékeztet minket.

Ugye ezek után már te is kíváncsi vagy a sztorira? Akkor csekkold le a sorozat első előzetesét!

Az alábbi videóban pedig a szereplők mesélnek a karaktereikről, plusz a forgatás kulisszái mögé is bepillanthatsz:

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend